Értékek


A DNS-ünk. Minden, amit teszünk, itt kezdődik...

Négy év. Négy évünkbe került, mire képesek voltunk szavakba önteni az értékeinket. Annak felismerésével kezdődött, hogy az értékeink meghatározása nem kreatív folyamat, amelynek során új szavakat és a bennünk rejlő értékeket szedjük listába, hanem az a folyamat, melynek során felfedezzük, kik is vagyunk valójában, és feltárjuk rejtett kincseinket. Rájöttünk, hogy a Points of You™ értéke valójában azon értékek együttese, amelyek itt vannak bennünk– Efratban és Yaronban.

Ez a felismerés izgalmas utazásra indított minket saját inspirációnk belső világa felé. A helyzetek, emberek, sikerek, kudarcok, az életünk változatos élményei tesznek minket azzá, akik vagyunk. Mindketten visszavonultunk a belső „raktárunkba”, ahol az emlékeinket őrizzük – a szó szoros értelmében. Megnéztük a tárgyakat, amelyeket felhalmoztunk, és amelyek elmesélik a történetünket. Egy levél, egy fénykép, egy régi farmer, egy parfüm, egy bizonyítvány…

Leültünk, és megosztottuk egymással életünk történetét. Felejthetetlen este volt, sok sírással, nevetéssel és felismeréssel. Lassan, nagyon lassan világossá vált számunkra, mi köt össze minket. Ez pedig nem más, mint a Points of You™.

Lássuk a Points of You™ által képviselt öt értéket:

ÖNVIZSGÁLAT

MEGLEPŐ, DE FONTOS

AZ ÁLOM

EGYENES BESZÉD

ELKÖTELEZETTSÉG