Ügyfeleinknek


Kiknek ajánljuk eszközeinket?

Cégeknek

Eszközeink segítségével javíthatod a céged tevékenységének színvonalát, elérheted, hogy az alkalmazottaid felismerjék a különféle viselkedésmintákat, és új szemszögből vizsgálják meg a munkahelyi problémákat.
Vitákat rendezhetsz, és hidat építhetsz a különböző vélemények közé. Eszközeink tökéletesek csapatépítésre, vezetői fejlesztésre, valamint HR-és tréningcélokra.

Szakembereknek

Hiányozhatnak egyetlen életmód-tanácsadó, üzleti coach, terapeuta, oktató, csoportvezető, tréner és más szakember eszköztárából sem. Alkalmasak egyéni és csoportmunkához egyaránt, valamint könnyen adaptálhatók bármely célcsoporthoz,témához vagy munkamódszerhez. Fedezd fel, milyen új lehetőségeket tár fel a képi stimuláció a változás és fejlődés terén!

Magánszemélyeknek

Izgalmas, gondolatébresztő játékaink lehetővé teszik, hogy megálljunk egy pillanatra, nagy levegőt vegyünk, és más perspektívából szemléljük az élet dolgait. Játszhatod egyedül, a társaddal, a családoddal vagy a barátaiddal. Szakemberek ezrei dolgoznak nap mint nap az eszközeinkkel a világ minden táján – számukra is egyre inkább nélkülözhetetlenek.