Események betöltése

Vissza a program listához

Spirituális Tisztulás BALIN – a felemelkedés útja

Jelentkezés

október 22. 13:00 - november 4. 16:00

SPIRITUÁLIS TISZTULÁS BALIN – a felemelkedés útja
Csoportos utazás – max 20 fő

2019. Október 22 – November 4.
14 nap/13 éjszaka

Egy különleges utazás “útkeresőknek” és azoknak, akik választ szeretnének találni elakadásaikra és egy más perspektívából meglátni és megtalálni önmagukat!

Bali nemcsak kikapcsolódás, hanem alkalom a világ zajától elszigetelt tisztulásra, a legmélyebb lélek-utazásra, egy „tudati” váltásra, magasabb szintű haladásra.
A lélek tápláléka a szellemi elmélyülés. Ezt kínáljuk neked ezen a különleges, spirituálisan letisztult helyen – az Istenek szigetén.
Bali földrajzi adottsága lehetővé teszi az elvonulást, az „elszigetelődést” mindattól, ami megszokott az életedben és lehetőséget nyújt – már önmagában is – az újjászületésre.

Ez a különleges program tartalmazza a balinéz tisztító szertartásokat, rituálékat, mely ceremóniák igen fontosak a balinéz emberek életében, kultúrájuk szerves része, melyek mind spirituális fejlődésük érdekében történnek.
Látogatást teszünk egy balinéz szent ember, spirituális tanító házában is, aki a tisztító ceremónia alatt mantrák és füstölők segítségével erősíti szellemi, lelki tisztulásunkat és fizikai védelmünket, majd a végén áldást kapunk tőle.
Ez a két hét tartalmazza továbbá a közös imákat az ősi hindu templomok falai között, a gyógyulni vágyóknak helyi gyógyítóval /balian/ való találkozást, de megtalálhatóak lesznek a jóga és a meditációs elvonulások hagyományai is.
S természetesen mindvégig velünk lesz szellemi segítőnk, magyar terapeutánk: Tomek Noémi is, aki különböző oldási technikákkal, számtalan lelki gyakorlattal, speciális meditációkkal és egyéni és csoportos foglalkozásokkal segíti a résztvevőket a múlt könnyebb lezárásában, az elengedésben és a lélek újbóli felemelkedésében.

A programok fő bázisa – a szálláshely – Ubud városa /az indonéz „obat” szóból kapta a nevét, melynek jelentése: gyógyszer. Rengeteg gyógyító él a városban és ez a különleges energia lengi be az egész térséget/, mely gyógyítói központ, de egyben Bali kulturális központja is.
A sziget atmoszféráját a templomok és vallások kavalkádja teszi méltán „isteni szigetté”, melyek hindu, buddhista és kínai hagyományokat őriznek falaik között.

Egy rövid ízelítő a programból:
az UNESCO díjas Tanah Lot sziklatemplom, az ősi buddhista meditációs hely a Goa Gajah elefántbarlang, vagy a Tirtha Empul szent forrás, mely a balinéz hinduk egy ősi zarándokhelye a spirituális megtisztulásra. De említhetném a Besakih hindu anyatemplomot is az Agung vulkán lábánál, vagy a sziget egyik legfőbb védőtemplomát az Uluwatu templomot, egy 80m magas sziklafal tetején, az Indiai-óceán partján.
De marad még idő a természet üdítően szép látványosságaira is – ugyanis ellátogatunk egy vadregényes vízeséshez, ahol felfrissülést találhatunk. Útközben láthatunk fűszertermsztő falvakat, kávéültetvényeket, és itt vannak még Tegallalang legvarázslatosabb rizsteraszai is. A felsorolást méltán zárja Bali legimpozánsabb vulkáni krátere – a Batur vulkán, ahova szintén ellátogatunk.
Bepillantást nyerhetünk Bali hihetetlenül gazdag művészetébe, kézművességébe is, hagyományos táncaitól kezdve, ezüst és arany ékszerműhelyein át egészen a különleges batikolási technikájukig bezárólag.
Nem maradhat ki a felsorolásból a testet és lelket pihentető strandolás sem, Bali fehérhomokos partjain.

Az utazás programleírásában még sok olyan lehetőséget találsz, amely élmények megtapasztalása elengedhetetlen, ha Balin jársz.

Az utazás kulturális és spirituális hátterét az
Orianna Bali Tours (www.oriannabalitours.net) és az
Örömvirág (www.oromvirag.hu) biztosítja.

A csoport vezetője Farkas Erika idegenvezető, aki 2010 óta él Bali szigetén, és az ott töltött évekből, életéből merítve ismeri a sziget kultúráját, mindennapi hagyományait, szokásait,
valamint
Tomek Noémi ThetaHealing® instruktor és konzulens, Points-of-You™ tréner és Source Memory Healer, aki rendszeresen tart tanfolyamokat, meditációkat Magyarországon.

Farkas Erika bemutatkozás:
https://www.oriannabalitours.net/l/bemutatkozom/
Tomek Noémi bemutatkozás:
https://www.oromvirag.hu/tomek-noemi/

Részvételi díj: 1180 US $/fő
Jelentkezési határidő: 2019. Október 8.
A résztvevők száma limitált – 20 fő – ezért ajánlott a korai foglalás.

A részvételi díj tartalmazza:
♦13 éjszakára elhelyezés koedukált, két ágyas, hangulatos, balinéz stílusú bungalókban, rizsföldekkel körülvéve Ubud város központjában (medence, étterem a szállás területén, díjmentesen használható WiFi)
♦reggeli a szálláson
♦retúr reptéri transzfer (amennyiben a csoporttal együtt történik az érkezés/távozás)
♦5 egész napos kirándulás
♦utazás privát busszal, benzin, parkolási jegyek
♦helyi idegvenvezető és a magyar nyelvű túravezető
♦összes belépőjegy a kirándulások alatt
♦szervezett programokon való részvétel:
-specifikusan felépített, közös vezetett meditációk a felemelkedésért, az Önmagunkhoz való visszatalálásért, Tomek Noémi terapeuta által
-“Nézőpontváltó Nap”: blokkok, negatív minták, genetikai programok, szellemi fejlődésünket, életünket tovább nem szolgáló dolgok/emberek/energiák elengedése, gyakorlatok a másként látásra, “ki is vagyok én valójában?” workshop
– a tudatos teremtés technikájának elmélete és gyakorlata
– újjászületés élmény meditációban
-egész napos batik tanfolyam vagy rafting (vadvízi evezés)
-virágfelajánlások készítése egy balinéz családnál
-látogatás egy balinéz spirituális tanító, főpap házában: tisztító ceremónia, áldás
-különböző felajánlások, amiket a szent ember házában történő látogatáskor, ajándék gyanánt szokás átadni a spirituális tanítónak
-rituális tisztító szertartás egy balinéz hindu templomban és szent forrásban (virágfelajánlások)
-adományok a templomokban és rituálék alatt

A teljes időtartam alatt magyar tolmács tart a csoporttal.

A részvételi díj nem tartalmazza:
♦retúr nemzetközi repjegy, illetékekkel (250-300ezer HUF, a foglalási időponttól függően)
♦betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás
♦személyes kiadások
♦reggelin kívüli étekezések (ebéd, vacsora)
♦fakultatív programok költségei: talpreflexológiás gyógyítás egy tradicionális balinéz gyógyító házában; egyéb más fakultatív programok

♦Bali tiszta energiájában maradva, a két hetes út végén lehetőség van egy 3 napos, nemzetközi konzulensi oklevelet adó, hivatalos ThetaHealing® alaptanfolyam elvégzésére is, Tomek Noémi ThetaHealing® instruktor és konzulens vezetésével.
A tanfolyam díja: 400 USD/fő + szállásköltség és terembérleti díj.

Jelentkezés, további információ:
Farkas Erika: oriannabalitours@gmail.com

Köszönetek:

“Azt éreztem, mennem kell. Bali hívott. Tudtam, ott leszek. Így is lett.
Belső utazásra mentem, hogy visszataláljak magamhoz. De amit kaptam, az ennél sokkal több. Szavakkal leírhatatlan az a csoda, amit átélhettem Balin.
A sziget számtalan természeti csodája, a hihetetlen magas rezgésű energia, a nyugalom, a béke, a könnyedség, a sok kedves mosoly, az alázat, a tisztelet, a szeretet mindenhol és mindenben.
Amikor csak VAGY, JELEN vagy, MOST vagy. Amikor egy Édenben ülsz a földön, érzed, hogy kapcsolódsz vele, érzed, hogy szétcsattan a lelked a boldogságtól, megállíthatatlanul folynak az örömkönnyeid a hálától, hogy itt vagy, és átélheted ezt. Amikor érzed, hogy a sziget szeretettel befogad. Amikor érzed, hogy EGY vagy Vele, EGY vagy Mindennel, és nincs más a lelkedben, csak a kiáradó Szeretet.
Kiváltságos dolog, hogy Erika és Noémi által végig mehettem ezen a testi-lelki tisztuláson, olyan helyekre, olyan szertartásokra eljutottam, amelyek a Balinézek életében is nagy jelentőséggel bírnak. Olyan felismeréseim, megéléseim lehettek az itt tartott meditációkon, konzultációkon, beszélgetések során, ami korábban még soha.
Végtelenül hálás vagyok Nektek ezért az útért, és mindazért, amit kaptam általa, aki lettem általa. A lelkem egy darabja még mindig ott van, és úgy érzem, ott is marad. / W. Nikolett” – 2018.

“Bali számomra egyet jelent a csodával. Eddigi életem legnagyobb és legneghatározóbb élménye volt ez az út. Ha tehetném, már most visszaindulnék. A program rendkívül gazdag,lenyűgöző helyeket láthattunk. Betekintést kaptunk a balinézek mindennapjaiba, ezáltal teljesen át tudtuk venni a sziget szellemiségét, azt a hihetetlen gazdag és káprázatos kultúrát, amit képvisel. Utazásunk önmagunkban ezzel párhuzamosan ugyanilyen intenzitással zajlott, elképesztően átformáló, megértésekben, rálátásokban gazdag 2 hét áll mögöttünk. Szavakkal leírhatatlan az érzés, ami az ott töltött idő alatt hatalmába kerített. Teljesen más emberként tértem haza. Hálás köszönet ezért nektek, Erika és Noémi! Polczer Fanni” – 2018.

“Szia Kedves Erika ..sokszor megkoszontem mar de most irasban is szeretnem megkoszonni hogy a tavalyi spiritualis utazasod egyiken reszt vehettem ..jol megszervezett tokeletes ut volt ,es koszonom hogy megismerhettelek benneteket..” – Ibolya – 2015.

“Azt az érzést kaptuk, amit szavakban tán megfogalmazni sem tudunk….érezzük a végtelent, a napot, a fényt, a csillagokat…millió érzés kavarog most—ha egyszer földönkívüli állapotot szeretnél, ide menj el. Ott simán beszélgethetsz a halottaiddal is. ” Zsuzsa – 2015.

“Megkukultunk mindannyian, akik voltunk Balin. Hazajöttünk jó pár napja és az érzés, az utórezgés folyamatosan él. Próbálgatjuk szavakba önteni mit kaptunk, fotókat is nézegetünk, de nehezen megy elmondani. Ha csak az a maroknyi csapat, akik találkozhattunk és megélhettük ezt az utat együtt, csak az marad, már akkor is megérte. De nekünk feladatunk van, tekintsd úgy, hogy kiválasztott vagy, ha odarepülsz és visszahozhatod a tiszta energiát hazánkba, amit tiszta szívünkből szeretünk, tán Ő érte is repültük át a fél világot, hogy reményt és szeretetet és hitet hozhassunk. Köszönöm, ha elolvastad. —egy Útkereső —“ Zsuzsa – 2015.

“Szerintem a könnyeim magâtôl beszeltek hogy mennyire jôl ereztem magam hogy ilyen csodâs dolgokat lâthattam es reszt vehettünk olyan programokon amiket sok tûrista sosem lâtna… Ez mindennel többet jelentett nekem hogy ennyire betekinthettem a mindennapi eletükbe es vallâsukba. Reg ereztem ennyire szabadnak magam es ennyit sîrva nevetni….Ûgyhogy köszönöm ezt a csodâs ket hetet!” Teodóra – 2015.

“Szívből köszönöm, hogy részt vehettünk ezen a nem mindennapi,különleges utazáson. Ajánlani fogom mindenkinek, aki nem fél szembesülni önmagával, választ keres az elakadásaira, vagy egyszerűen csak nagyon jól szeretné érezni magát ezen a gyönyörű szigeten. Örök hálám Nektek.” Erika – 2016.

“Mióta hazajöttünk,szeretnék írni valamit,ami visszatükrözné az érzésemet,vagy inkább a mostani létezésemet. Nem találom a megfelelő szavakat! Az arcomon legördülő könnycseppek,mikor megosztotok egy képet,vagy hozzászóltok valamihez,azokban van az a valami,amit el kéne mondani. Olyankor látom azt aki írja,látom a mozdulatát,hallom a hangját! A boldogság és hála könnyei. Hálás vagyok a sorsnak,az együttlétünkért. Ez a kapocs,mely összeköt minket,mindig megmarad. Azt tudom,hogy végtelen béke van bennem. Ezt persze mindenki más is látja és mondja is – Nem kérdezem hogy vagy ,mert ragyogsz!-“ É

Részletek

Kezdés:
október 22. 13:00
Vége:
november 4. 16:00

Szervező

Tomek Noémi
Telefon:
+36 (30) 88 302 11
Honlap:
www.oromvirag.hu

Helyszín

Bali
Indonézia + Google Térkép

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz programunkra:

  • Jelentkezés az alábbi programra:
    Spirituális Tisztulás BALIN - a felemelkedés útja

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.