A módszer


Ez a módszer teljes elfogadással fordul hozzád, így a te döntésed, hogy milyen vallást követsz, hogy miként nevezed azt a feletted álló erőt vagy intelligenciát, amiben hiszel.

Ahogy az elnevezése is mutatja, a ThetaHealing az ún. théta agyhullámok állapotában fejti ki hatását. Agyhullámaink rezgésének különböző tartományai vannak, mint például az alfa (relaxált) vagy a béta (éber) állapot. Théta állapotban az agyunk nem tesz különbséget a fizikai valóság és a vágyak, gondolatok valósága között.. Ébredés után közvetlenül és elalvás előtt közvetlenül automatikusan théta állapotba kerülünk, így mindaz, amit hitünk szerint – a Teremtő, az Isten vagy az Univerzum felé – megfogalmazunk egy imában, sokkal nagyobb eséllyel válik valósággá az életünkben. Amikor thétában vagyunk, a tudatalatti küszöbén állunk, azaz módunk van arra, hogy a tudatunk elől elzárt szférából is előhívjunk emlékeket, élményeket, érzéseket.

Ennek a folyamatnak kulcsszere van a ThetaHealing technika esetében, hiszen a problémáink jelentős részének a valódi okát általában mi magunk sem tudjuk. Gyakran okoz meglepetést a kezelések során az, hogy egy jelenlegi, életminőséget negatívan befolyásoló problémakupac legalján egy félreértés, vagy egy teljesen más jellegű élmény áll.

Elménk tudatos részében vannak azok a programjaink, amiknek a létezésével tisztában vagyunk, és amelyeket – éppen azért, mert világosan látjuk őket – könnyebben képesek vagyunk megváltoztatni. A tudattalanban megbúvó programjaink, korlátozó hitrendszereink viszont már nagyobb feladat elé állítanak minket. Őket ugyanis nem érzékeljük, a hatásukat viszont nap mint nap megszenvedjük. Annak érdekében, hogy egy probléma megszüntethető legyen, annak mélyére kell ásni. Az ún. “ásás” a ThetaHealing egyik legfontosabb eleme, amely abban segít, hogy megtaláljuk a kiváltó okot, helyzetet, traumát vagy konfliktust.

Az ásás, a törlések vagy elengedések és a letöltések során egyaránt létezésünk több hitrendszeri szintjén dolgozunk; a születésünk óta eltelt tapasztalatok, az érzelmek, a felmenőktől örökölt és a csoporttudatosságokhoz kapcsolódó meggyőződések szintjén, illetve az előző életekből hozott tudatalatti emlékek szintjén (ha ez utóbbiban nem hiszünk, nem befolyásolja a folyamat eredményességét). Azért fontos, hogy minden szinten elvégezzük a “munkát”, mert egy-egy hitrendszerünk sokféle élmény és emlék következménye lehet.

Tapasztalataim szerint a ThetaHealing az egyik legerőteljesebb ma ismert életjobbító technika. Előnye, hogy elfogadó, akár azonnali változást generál, kíméletes, és gyakorlatilag bárkinek lehetősége van arra, hogy hozzáférjen. Magyarországon már évek óta ismert és egyre intenzívebben terjed a módszer használata, köszönhetően a pozitív tapasztalatoknak. Természetesen arra is van lehetőség, hogy tanfolyami keretek között elsajátítsd a módszert, amellyel lehetővé válik, hogy magadon, családodon, barátaidon segíts, de akár arra is, hogy konzulensként másokat támogass problémáik megoldásában.

Szeretettel,

Tomek Noémi| Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner

info@oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu