Konzultáció


A személyes konzultáció Rólad szól. Hozd el bátran a problémáidat, és tapasztalj meg egy új életminőséget!

Akinek bármilyen – testi vagy lelki – problémája van, az manapság nagyon sokféle alternatív módszer közül  választhat. Az, hogy ezek a módszerek bárki számára könnyen hozzáférhetők, egyrészről nagyon jó. Másrészről viszont azt tapasztalom, hogy sokan a bőség zavarával küzdenek,  nem tudják eldönteni, hogy mi számukra a legjobb, és ezért inkább feladják a keresést. Vagy épp fordítva csinálják,  azaz mindenbe belekóstolnak kicsit, de egyiknek sem adnak igazi esélyt.

Közhely, de a legtöbb embernek bizony vannak megoldásra váró problémái. Ha te is azok közé tartozol, aki keresi a számára legjobb megoldást, akkor javaslom, ismerkedj meg a ThetaHealing® technikával!  Talán épp ez a módszer tudja számodra a lehető legjobb megoldást nyújtani.

Amikor kiválasztasz egy kezelési- vagy gyógymódot, azt is nézd meg, hogy a segítő vagy gyógyító egyáltalán szimpatikus-e! Könnyed érzés arra gondolni, hogy beszélgetsz velem és megnyílsz előttem? Ha igen, akkor akkor sokkal jobb eredményre számíthatsz, mint ha fenntartásaid lennének a konzultációval kapcsolatban.

A ThetaHealing konzultációk során a theta agyhullámok támogatásával dolgozunk azon, hogy megszüntessük és lecseréljük negatív programjainkat. A kezelések során mindvégig tudatában vagyunk annak, ami történik velünk, akadálytalanul kommunikálunk, érzékeljük a külvilágot (bár nem arra koncentrálunk). Szabadon és akadálytalanul utazunk emlékeink, érzéseink világában. Rálátunk problémáinkra, az azokat fenntartó hitrendszereinkre, és a Teremtő (vagy ahogy Te nevezed) segítségével megszüntetjük, pozitív programra cseréljük őket. Mindössze arra van szükség, hogy megengedjük a változást, és higgyünk benne, hogy megtörténik.

3

A konzultációkat kellemes, intim környezetben tartjuk Székesfehérváron, a Palotai u. 25-ben (Ady Lakópark belső udvar). Alkalmanként 60 percet töltünk veled. Tapasztalataink szerint a születésélmény feldolgozása egy olyan alap, amelyre sokkal könnyebb építkezni, így mindenekelőtt ezt javasoljuk a hozzánk fordulóknak. Kizárólag előzetes bejelentkezés alapján tudunk fogadni, a konzulensek elérhetőségein vagy a kapcsolat menüponton keresztül egyaránt.

Kérünk, a konzultáció napján lehetőleg igyál megfelelő mennyiségű tiszta vizet!

“Ha sosem meditáltam még, akkor én nem is vehetek részt Theta Healing kezelésen? “
Örömvirág: Ahhoz, hogy részt vegyél egy konzultáción, és az legalább olyan eredményes legyen, mint bárki másnál, semmiféle spirituális előképzettség nem szükséges. Egyébként sem szükséges részedről a meditáció. Az ún. “théta-állapotot” egy energetikai kapcsolódással hozom létre nálad, az engedélyed alapján.

 

 “Van bármi feltétele a ‘thétás gyógyításnak’?”
Örömvirág: Két dologra van szükség. Az egyik, hogy akard a változást. A másik, hogy higgyél egy felsőbb erőben, aki/amely véghezviszi a változásokat. Hogy Te hogy nevezed ezt a felsőbb erőt, Teremtőnek, Istennek, Univerzumnak a nagybetűs “Szeretetnek”, a Te döntésed…a lényeg, hogy létezzen számodra is az a végtelen szeretetet árasztó erő, amely képes pozitív hatást gyakorolni testre és lélekre egyaránt.

 

“Mi kell ahhoz, hogy nálam is működjön ez a módszer? Nagyon sok mindent kipróbáltam már és vegyesek a tapasztalataim. Van valami bennem, amitől sehogy sem tudok megszabadulni. “
Örömvirág: Valószínűleg azért nem találtad meg a megoldást problémádra, mert olyan korlátozó hitrendszer van benned, ami ezt megakadályozza. Sok hatékony módszer van, amelyekkel csodás eredményeket lehet elérni. Ám ha Te – tudat alatt – például olyan programot futtatsz magadban, hogy “nem tudom elengedni a fájdalmaimat” vagy “nem érdemlem meg, hogy megszabaduljak a problémáimtól”, akkor bizony az első lépés ezek megszüntetése kell, hogy legyen. A ThetaHealing konzultációk során egy egyszerű módszerrel kiteszteljük, vannak-e olyan negatív meggyőződéseid, amik eleve lehetetlenné teszik számodra a gyógyulást. Ha találunk ilyet, elsőként ezek megszüntetésén, és támogató programokra történő cserélésén dolgozunk.

 

Kezelés után emlékezünk arra, hogy mi történt?
Örömvirág: A theta állapotban mindvégig tudatában vagyunk annak, ami történik velünk. Szó sincs semmiféle révületről! Az előfordulhat, hogy egy probléma, rossz érzés, negatív emlék, amin dolgozunk, úgy eltávozik belőled, hogy visszagondolva már fel sem tudod idézni. De ezt nem is fogod hiányolni…mert már nem a tiéd!

sorminta

Fontos kiegészítő információk: A ThetaHealing nem helyettesíti az orvosi diagnózist, véleményt, kezelést. Kidolgozója rákbetegségből e módszerrel kigyógyult személy, nem orvos, ahogy a kezelést végző okleveles konzulens sem. A ThetaHealing egy energiagyógyászati technika, melyet nem hagyott jóvá szakképzett egészségügyi szakember, államilag elismert orvosi vagy gyógyítói szakmai testület.  A módszer a hagyományos orvosi kezelés mellett is alkalmazható, kiegészítve azt, de a kezelő orvos által előírt terápiát, gyógykezelést megszakítani, abbahagyni tilos. A konzulens nem vállal felelősséget az ebből adódó félreértésekért. A kliens a szolgáltatás igénybevételével elismeri, hogy ezen információk tudatában vesz részt a konzultációkon, ezeket tudomásul vette, a terápiát saját felelősségére használja.