ThetaHealing® Alap DNS


Ismerd meg a világ egyik legerőteljesebb (ön)gyógyító technikáját!

Elakadtál valamely életterületeden? Szeretnél boldogabb, örömtelibb, egészségesebb lenni? Rendeznéd a párkapcsolati, munkahelyi problémáid? Vagy az motivál, hogy másoknak segíts?

Örömmel adom át neked a ThetaHealing® technikát, hogy azonnali pozitív változásokat élhess meg Te is!

Mikor és hol lesz alaptanfolyam az Örömvirág szervezésében?

2018. szeptember 10-től 12-ig, Székesfehérváron tartok alaptanfolyamot.

IMG_4181

Együtt fejlődtünk három napon át.

tanfolyam

Mit tanulhatsz meg a ThetaHealing® alaptanfolyamon?

• A ThetaHealing® alapjai, története
• Kapcsolódás a Feltétel Nélküli Szeretet teréhez, a “théta-állapot” előidézése
• Leolvasás (A test intuitív szkennelése, a szükséges intuitív képességek aktiválásával. A testben jelen lévő blokkok feltárása, gyógyításának módja.)
• Izomtesztelés magabiztos használata, több lehetséges módszerrel
• A Feltétel Nélküli Szeretet energiájának célzott használata
• A létezés síkjainak megismerése
• A hitrendszeri szintek megismerése
• A negatív hitrendszerek megváltoztatásának technikája (hitrendszeri munka)
• A negatív érzések megváltoztatásának technikája (érzelmi munka)
• Letöltések
• Ásás technikája (hogyan jutunk el a gyökérproblémáig, és hogyan szüntetjük meg annak máig fennálló hatásait egyszerre akár több hitrendszeri szinten is)
• Tudatos teremtés (manifesztáció) gyakorlata
• Energetikai tisztítások technikájának alkalmazása önmagunkon, más embereken vagy az otthonunkon
• Lélektöredékek visszaszerzése és visszaadása, lelkünk “visszaépítése” a teljesség állapotába
• Energetikai házasságok feloldásának technikája
• Pszichikai támadások, átkok elleni védelem, szellemek, itt ragadt lelkek fénybe küldése
• Kommunikáció az őrangyalokkal
• A jövő leolvasása
• A Fiatalság és Vitalitás kromoszóma és a 12 DNS szál aktiválása
• Géncsere terápia
• Csoportos gyógyítás

11896178_1139141179434258_3869841083609458586_n

ThetaHealing Alaptanfolyamot végzett konzulensek az Örömvirágban

Milyen segédanyagokat kapsz a tanfolyamon?

A tanfolyam minden résztvevője megkapja a magyar nyelvű ThetaHealing könyvet, valamint az új gyakorló munkafüzetet. Jegyzetlapokat, írómappát, tollat is biztosítok minden résztvevőnek.

Milyen képesítést szerezhetsz a tanfolyam elvégzésével?

A tanfolyam zárásakor egy nemzetközi Theta Healing® Alap Konzulens oklevelet állítok ki a nevedre, a nemzetközi központon keresztül. A tanfolyam mindhárom napján kötelező a részvétel, az oklevelet csak azok a diákok kaphatják meg, akik minden elméleti és gyakorlati tudást elsajátítottak!

Meddig tart a tanfolyam?

A tanfolyam a kötelező nemzetközi előírásokanak megfelelően 3 teljes napnyi időbefektetést igényel részedről. Mindhárom napon 9:00-tól 17:00 óráig zajlik az oktatás. Az ebédszünet időtartama 1 óra.

Néhány gondolat azoktól, akik már részt vettek az alaptanfolyamon:

Mindenkinek ajánlom, a Tomek Noémi által tartott tanfolyamot, aki teljesebb életet szeretne élni. Noémi nagyon felkészült és alapos tanár, és olyan szeretetteljes légkört varázsolt maga köré, hogy a tanfolyam végen mindenki, mintha éveket fiatalodott volna. Többet tanított, mint ami a könyvekben le van írva, és nagyon jó érzés volt ott lenni. 20 éve szedek gyógyszert a fejfájásomra, és most a ThetaHealing módszert alkalmazva könnyen el tudom mulasztási a fejfájást gyógyszer nélkül is.  (H.B.)

tanfolyam 2

“Egy csodás új élet kezdődött számomra, amikor elvégezhettem az Örömvirág alap ThetaHealing tanfolyamát. A három nap során fantasztikus emberekkel találkoztam, akikkel együtt magamat is sokkal jobban megismertem. Tomek Noémi rendkívül felkészült és alapos tanár, olyan részletesen és szemléletesen tanít, hogy azt öröm hallgatni.
Lelkesedése és a ThetaHealinghez való hozzáállása elképesztő energiákat mozgósít és nagyon inspiráló a kezdők számára. A napok nagyon gyorsan teltek, társaimmal minden nap rácsodálkoztunk, hogy az idő milyen gyorsan szalad, s közben milyen sok tudást szereztünk az adott napokon.
Összességében elmondhatatlanul hálás vagyok a Teremtőnek, hogy új utat mutatott számomra és hogy a ThetaHealinggel való elmélyülésemet egy olyan kiváló tanár jelenlétében tehettem meg, mint amilyen Tomek Noémi. A jövő thétásainak azt üzenem, ha tanulni szeretnének, válasszák Tomek Noémit, nem fognak benne csalódni!” (BNYH)

A Csoport

A harmadik nap végén már hivatalos konzulensként

 

“Kinyílt a világ! 3 csodás napot kaptam Tomek Noémi és a tanfolyama által, ami a kezdete lett egy nyitottabb magamat és a környezetemet jobban meglátó mindennapoknak.
Noémi olyan alaposan és felkészülten fogadott minket egy szeretettel feltöltött helyen, hogy már belépve tudtam jó helyen vagyok. Plusz itt olyan társakkal találkoztam, akikkel találkoznom kellett a teljességhez.
A tanfolyamon minden információt és segédanyagot megkaptam az elinduláshoz. A többi már rajtam múlik!
Nemcsak azoknak ajánlom a ThetaHealing®-et, akik másokon is akarják alkalmazni a ThetaHealing® technikát, hanem azoknak is, akik magukat és a körülöttük lévő világot akarják jobban megismerni, elfogadni ítélkezés nélkül és felismerni, így is lehet!
Bátran és biztosan ajánlom Tomek Noémi által tartott tanfolyamot (vagy akár „csak a kezelést”), hogy megtapasztalják és megérezzék a ThetaHealing®-et!” (B.I.)

A tanfolyamot a ThetaHealing® alapítója és a nemzetközi központ által meghatározott nemzetközi díjért köteles meghirdetni világszerte minden tanár. Az ettől eltérő díjon meghirdetett tanfolyamok tartása tilos!

A ThetaHealing® Alaptanfolyam ára Magyarországon egységesen 400 USD + deposit. A deposit tartalmazza a tanfolyam díján felül felmerülő esetleges költségeket, mint pl. szállás, étkezés. Mindez összesen jelenleg: 111 000 Ft. A tanfolyamon ösztöndíj igénylésére van lehetőség.

További információk és jelentkezés: info@oromvirag.hu és +36 (30) 88 302 11

Szeretettel várlak!

noemi
Tomek Noémi – Örömvirág
ThetaHealing® tanár és konzulens
info@oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11
www.facebook.com/oromviragtheta