ThetaHealing® Lélektárs


  1. nap: NYITOTT WORKSHOP, melyen bárki részt vehet, előképzettség nélkül is!
  2. nap: KIZÁRÓLAG ThetaHealing Alaptanfolyamot és Haladó tanfolyamot végzett konzulensek részére!

Ez a tanfolyam nem csupán abban támogat téged, hogy megtaláld a lélektársad, vagy elmélyítsd a kapcsolatod a pároddal. Ennek a kurzusnak elsősorban az a célja, hogy az ehhez szüksége alapokat megteremtsd, azaz szeresd, értékeld, becsüld önmagad! Ez ugyanis alapvető feltétele annak, hogy megtaláld a téged szerető, értékelő és megbecsülő társad.

Tudod egyáltalán, hogy kire vágysz? Tisztában vagy azzal, hogy Te mit tudsz adni egy kapcsolatba? Szeretnéd a hosszú keresést és a kudarcokat a rátalálás örömére cserélni? Konzulensként mélyebben szeretnéd átlátni ezt a témát, hogy még hatékonyabban segíts a hozzád fordulóknak?

kep2

A tanfolyamon megtanulhatod, mi is valójában a lélektárs, a lélekcsalád vagy az ikerlélek. Lekapcsolódhatsz minden korábbi kapcsolatod gátló, visszahúzó energiájáról, és visszakapod az elvesztett lélekdarabkáidat. Számos gyakorlatot elvégzünk, amelyekből olyan információkat kapsz önmagadról, amelyeket eddig nem vettél észre. Áttekintjük, hogy milyen korábban (akár előző életben) tett fogadalmak gátolják a szerelmi életed kiteljesedését és ásást végzünk a feltárt problémákra.  Természetesen a lélektárs manifesztációs gyakorlatot is elvégezzük, amely – tapasztalataim szerint – akár néhány órán belül is gyökeres változást hozhat az életedbe. 

Milyen segédanyagokat kapsz a tanfolyamon?

A két napos tanfolyam résztvevői megkapják a Lélektárs gyakorló munkafüzetet. Jegyzetlapokat, írómappát, tollat minden résztvevőnek biztosítok.

Milyen képesítést szerezhetsz a tanfolyam elvégzésével?

A két napos tanfolyam zárásakor egy nemzetközi Theta Healing® Lélektárs Konzulens oklevelet állítok ki a nevedre, a nemzetközi központon keresztül. A konzulensi képesítést szerzőknek a tanfolyam mindkét napján kötelező a részvétel, az oklevelet csak azok a diákok kaphatják meg, akik minden elméleti és gyakorlati tudást elsajátítottak!

Meddig tart a tanfolyam?

A tanfolyam első napja 9:30-tól 17:00 óráig, 2. napja 10:00 órától 17:00 óráig tart. Az ebédszünet időtartama 1 óra.

Mennyibe kerül a tanfolyam?

A tanfolyamot a ThetaHealing® alapítója és a nemzetközi központ által meghatározott nemzetközi díjért köteles meghirdetni világszerte minden tanár. Az ettől eltérő díjon meghirdetett tanfolyamok tartása tilos!

A ThetaHealing® Lélektárs tanfolyam 1 napjának (nyitott workshop) ára Magyarországon egységesen 150 USD + deposit. A deposit tartalmazza a tanfolyam díján felül felmerülő esetleges költségeket, mint pl. szállás, adó, étkezés. A tanfolyamon ösztöndíj igénylésére van lehetőség.

A ThetaHealing® Lélektárs tanfolyam két napjának (nyitott workshop + konzulensi képzés) ára Magyarországon egységesen 250 USD + deposit. A deposit tartalmazza a tanfolyam díján felül felmerülő esetleges költségeket, mint pl. szállás, étkezés. A tanfolyamon ösztöndíj igénylésére van lehetőség.

További információk és jelentkezés: info@oromvirag.hu és +36 (30) 88 302 11

Szeretettel,
noemi

Tomek Noémi – Örömvirág
ThetaHealing® tanár és konzulens
+36 (30) 88 302 11

info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta