ThetaHealing® Teremtés és Bőség


A ThetaHealing® Teremtés & Bőség tanfolyam arra tanít meg, hogyan használd a technikát a legmagasabb és a legjobb úton-módon, hogy elérhesd a sikert az élet bármely területén.

A ThetaHealing® Technika által a teremtés egy nagyon erőteljesen ható folyamat a Feltétel Nélküli Szeretet teréhez kapcsolódva, a Teremtő társteremtői minőségében. Ezen a két napos tanfolyamon elsősorban azokon a korlátozó hitrendszereken dolgozunk, amelyek – a bőség érzésének letöltése után is – akadályt jelenthetnek a bőséggel, az anyagiakkal, a manifesztációval kapcsolatban.

A tanfolyam két fő területre koncentrál. Elsőként megkeressük a témával összefüggő blokkokat, majd ezután következik az elme újraprogramozása.

Vianna Stibal összeállított egy nagyon hatékony, 100 tételes kérdőívet, amelyeket 4 hitrendszeri szinten vizsgálunk meg. Áttekintjük egyebek mellett a korábbi generációkból, családodtól kapott limitáló hitrendszereidet, az előző életek során tett fogadalmaidat, a csoporttudatosságokat, és a pénzzel összefüggő közvetlen programjaidat.

Teremtés és Bőség 20160312-13

Áttekintjük az ún. “bőséglista” (vagy manifesztációs lista) elkészítésének szabályait, beszélünk az együttműködésről, a felelősség témaköréről, a nagylelkűségről és a hírnévről is.

Ezen a tanfolyamon nagy hangsúlyt fektetünk az ásásokra és az egyéb gyakorlatokra:

  • Emlékezz a jövődre!
  • Teremtés a 7. sík minőségén keresztül
  • Isteni időzítés
  • Szív dala
  • Komplex ásás, ahogy még talán sosem csináltad

 

Mikor és hol lesz Teremtés & Bőség tanfolyam az Örömvirág szervezésében?

2018. szeptember 28-29-én Székesfehérváron tartok Teremtés & Bőség tanfolyamot, melyre szeretettel várlak! Igény szerint, megfelelő létszámú jelentkező esetén az ország (akár a világ) bármely pontján szívesen tartok tanfolyamot.

Milyen segédanyagokat kapsz a tanfolyamon?

A tanfolyam minden résztvevője megkapja a Teremtés & Bőség gyakorló munkafüzetet. Jegyzetlapokat, írómappát, tollat is biztosítok minden résztvevőnek.

Milyen képesítést szerezhetsz a tanfolyam elvégzésével?

A tanfolyam zárásakor egy nemzetközi Theta Healing® Teremtés & Bőség Konzulens oklevelet állítok ki a nevedre, a nemzetközi központon keresztül. A tanfolyam mindkét napján kötelező a részvétel, az oklevelet csak azok a diákok kaphatják meg, akik minden elméleti és gyakorlati tudást elsajátítottak!

Mi a tanfolyam előfeltétele?

  • Alap tanfolyam (Basic DNA)
  • Haladó tanfolyam (Advanced DNA)
  • Áss mélyebbre! (Dig deeper)

Meddig tart a tanfolyam?

A tanfolyam 2 teljes napnyi időbefektetést igényel részedről. Az első napon 9:00-tól 17:00 óráig, a 2. napon délelőtt 10:00 órától 17:00 óráig zajlik az oktatás. Az ebédszünet időtartama 1 óra.

A tanfolyamot a ThetaHealing® alapítója és a nemzetközi központ által meghatározott nemzetközi díjért köteles meghirdetni világszerte minden tanár. Az ettől eltérő díjon meghirdetett tanfolyamok tartása tilos!

A ThetaHealing® Teremtés & Bőség tanfolyam ára Magyarországon egységesen 400 USD + deposit. A deposit tartalmazza a tanfolyam díján felül felmerülő esetleges költségeket, mint pl. szállás, étkezés. A teljes hozzájárulás jelenleg 111 000 Ft. A tanfolyamon részletfizetés és ösztöndíj igénylésére van lehetőség, egyéni elbírálás alapján.

További információk és jelentkezés: info@oromvirag.hu és +36 (30) 88 302 11

“Végtelenül hálás vagyok Neked! A teremtés- és bőség tanfolyam számomra maga a fordulópont! Hála van bennem és nyugalom. Kellemes a változás érzése és megtapasztalni leírhatatlanul gyönyörű az a tisztaság, amit érzek. Életem új naplót kapott, és a tiszta lapokat tiszta gondolatokkal tölthetem meg újra. Olyan, mintha kaptam volna egy új esélyt arra, hogy a valaha eddig megélt történésektől teljesen függetlenül létezzem és éljem meg minden pillanatát életemnek, mindezt a hálaérzésével töltődve, ahogyan csak szeretném és az a lehető legjobb számomra. Köszönöm, hogy lelkiismeretes tanításoddal a leghitelesebb tudást adod oda mindannyiunknak! :-)? Bár még meg sem éltem az eredményét, már előre hálás vagyok mindazért amit ennek a két napnak az eredménye hoz, mert “vakon” érzem, hogy a még annál is jobb változást idézi elő életemben, amit ezidáig valaha elképzeltem! (pedig képzelőerőben eddig sem voltam bátortalan).” (Viki)

Szeretettel,

Tomek Noémi – Örömvirág
ThetaHealing® tanár és konzulens
+36 (30) 88 302 11

info@oromvirag.hu
www.facebook.com/oromviragtheta