Vélemények


 

“Ha egy szóval kellene megfogalmaznom, akkor a változás fantasztikus. Ha nem vettem volna részt a tanfolyamon, akkor a hihetetlen szót használnám. Reggel akkor ébredek, amikor kérem, ha napközben még tudom, hogy mit szeretnék venni, de délutánra elfelejtem a napi dolgok mellett, akkor a bolt közepén valamiért szembejön, ha úgy érzem, hogy fáradok napközben, akkor keresek egy nyugodt helyet és küldök valakinek Feltétel Nélküli Szeretetet , vagy ha több időm van, akkor magamon gyakorlom a tanult technikákat, az eredmény az, hogy a végére sokkal kipihentebb vagyok, ráadásul segítek is valakinek 🙂

 

Ha kimegyek a természetbe, akkor minden olyan más, nemcsak ‘jajj, de szép’ érzés, hanem valóban érzem, hogy a legkisebb része a legnagyobbnak és fordítva, ráadásul rendszeresen pillangókkal sétálok, ami tök buli. Már most sok új embert megismertem a Théta kapcsán, amikor megosztottam a bizonyítványomat, thétáztam a posztra, ahogy a tanfolyamon is ajánlottad, azóta olyan emberek segítenek, hogy gyakorolhassak és a segítségükkel tanuljam, akikről nem gondoltam volna. 🙂

 

Szerettem volna, hogy tudd, hogy alig egy hét alatt már ennyi minden változott és úgy érzem, hogy ez csak jobb lesz. Nagyon szépen köszönök mindent! ”

 

(Polgár Kata ThetaHealing® konzulens)

Mindenkinek ajánlom, a Tomek Noémi által tartott tanfolyamot, aki teljesebb életet szeretne élni. Noémi nagyon felkészült és alapos tanár, és olyan szeretetteljes légkört varázsolt maga köré, hogy a tanfolyam végen mindenki, mintha éveket fiatalodott volna. Többet tanított, mint ami a könyvekben le van írva, és nagyon jó érzés volt ott lenni. 20 éve szedek gyógyszert a fejfájásomra, és most a ThetaHealing módszert alkalmazva könnyen el tudom mulasztani a fejfájást gyógyszer nélkül is.

 

Holly Bettna ThetaHealig® konzulens

H.B. ThetaHealig® konzulens

Két gyermekem van, nagyon szeretem Őket, de sokszor és sokat voltam türelmetlen velük. Nemcsak velük, másokkal, és magammal is. Ha nem sikerült minden úgy ahogy akartam, ha nem kaptam meg vagy nem tudtam megteremteni magamnak azt amire szükségem volt, ha várni kellett valamire. Sokszor inkább másba fogtam ha nem kaptam meg valamit rögtön, sok kiváló lehetőségtől szigeteltem így el magam, és az életem is másképpen alakult, mint ahogyan terveztem.

 

Aztán egy ThetaHealing konzultáció során kiderült, hogy nem tudom mi a türelem, nem ismerem a türelem érzését és azt sem tudom, hogyan lehetek türelmes magammal és másokkal. A ThetaHealing technikának köszönhetően egy konzultáció alatt megismertem a türelem érzését és megtanultam hogyan legyek türelmes. Megnyugodtam és kisimultam, már egészen más minőségben élem az életem, békében, türelemmel, elfogadással.

 

Köszönöm Örömvirág, köszönöm Noémi 🙂 Szeretettel: I.M.

I.M.

A Theta Healing nagyon sok változást hozott az életemben. Először az édesanyámmal való kapcsolatomra dolgoztunk és már el tudom őt fogadni. Jobban érzem magam a munkahelyemen is. A párkapcsolatomban is sok változás történt. Nem kapom fel már olyan könnyen a vizet és ami még jobb, a párom is máshogy áll hozzám. Figyelmesebb és segítőkészebb lett. A pajzsmirigyemmel voltak gondok, orvosnál is jártam, de szerencsére az is elmúlt. A legjobban annak örülök, hogy a kisunokám, aki januárban született, állandóan sírt és egész éjjel fent volt. Neki is sikerült segíteni, azóta jókat alszik, így a lányom és a vejem is megnyugodott. Nagyon sok olyan gond van mögöttem, amivel egyedül nem bírtam. Ajánlom mindenkinek a Theta Healinget!

P.N.Székesfehérvár

Első találkozásom a Theta Healinggel: Előtte – kicsit (nagyon) kétkedő voltam, “hiszem ha látom, rajtam nem segít a hókuszpókusz” típus. Biztosan sokaknak ismerős. Utána: hiszem, mert látom, hiszem, mert érzem. Ez nem hókuszpókusz. Felszabadultság, béke, szeretet öntötte el a szívem és a lelkem. Nem csak válaszokat, bizonyos értelemben magamat kaptam vissza, köszönöm.

BIK