Vélemények


 

Pár nappal ezelőtt részesültem Karma oldásban Nálad. Két témám volt, ami közül nem tudtam választani, és szerencsére nem is kellett! Adta magát, simán és egyszerűen ?

Már több mint 16 éve nem volt normális párkapcsolatom, inkább csak szerelmi viszonyokban volt részem. Leginkább ezek a problémák indítottak el az önismeret útján és aztán sarkalltak arra, hogy elmélyedjek a különböző technikákban. A Theta Healing előtt nem is volt más témám, amin dolgoztam volna, aztán a világ kitárult előttem. Az életem sokat változott minden fronton, de a párkapcsolat hiánya, a viszonyok minősége sajnos nem sokat. Bár már elég sokat fejlődtem ezen a téren is, rengeteget változtam, az önmagamhoz való viszonyom, a párkapcsolatról alkotott elképzeléseim, az igényeim, a vágyaim mind-mind rengeteget fejlődtek, de a cél még mindig előttem van. Ezért is mentem el Hozzád, karma-oldásra.

A módszer és az élmény nem volt teljesen ismeretlen, hiszen a Theta Healinget és általad vezetett meditációkat már jól ismerem. Az alkalom viszont nagyon is felemelő volt!

Ha csak egy szóval jellemezhetném azt a két órát, akkor azt mondanám, hogy biztonságos. Szerencsére nem vagyok ilyen korlátok közé szorítva, így bővebben is leírom ?

A személyed, a hozzáállásod, a magabiztosságod, és az a belülről jövő szelíd erő, amit sugárzol, mind bizonyossá teszi, hogy az ember biztonságban van. És ez a biztonságérzet nagyon is jól jön, mikor feltolulnak olyan emlékek, érzések, amelyek finoman szólva sem kellemesek. Szerencsére nem is kell velük sok időt tölteni, hiszen már oldod is ki őket.

Érdekes, felemelő, elgondolkodtató spirituális élmény, amit nyújtasz, ami az első kimerültség után kifejezetten felszabadító tud lenni. A karma-oldás utáni napokban egy egészen más ember, más nő nézett vissza a tükörből – egy sokkal szebb, ragyogóbb, sugárzóbb nő! És ezt sokan észre is vették! Bár nagyon fáradt voltam a többnapos munkahelyi programok miatt, mégis örvénylett bennem az energia.

Úgy érzem, mint aki óriási batyut tett le. Úgy érzem, hogy egy új fejezet nyílik az életemben. Úgy érzem, más ember lettem – tisztább, könnyebb, nyitottabb. És tapasztalatból mondom, hogy most megint újra kell tanulnom magam, hiszen a régi énem, a régi terheket, a régi beidegződéseket magam mögött hagytam ? Egyáltalán nem bánom, és izgatottan várom, hogy mit hoz a jövő! Most már tudom, hogy számomra is lehetséges, hogy egy minden igényemet kielégítő párkapcsolatban éljek, mert megengedem magamnak, és mert nagyon is megérdemlem.

Köszönöm még egyszer! Hálás vagyok érte nagyon! – (R.)

“Ha egy szóval kellene megfogalmaznom, akkor a változás fantasztikus. Ha nem vettem volna részt a tanfolyamon, akkor a hihetetlen szót használnám. Reggel akkor ébredek, amikor kérem, ha napközben még tudom, hogy mit szeretnék venni, de délutánra elfelejtem a napi dolgok mellett, akkor a bolt közepén valamiért szembejön, ha úgy érzem, hogy fáradok napközben, akkor keresek egy nyugodt helyet és küldök valakinek Feltétel Nélküli Szeretetet , vagy ha több időm van, akkor magamon gyakorlom a tanult technikákat, az eredmény az, hogy a végére sokkal kipihentebb vagyok, ráadásul segítek is valakinek 🙂

 

Ha kimegyek a természetbe, akkor minden olyan más, nemcsak ‘jajj, de szép’ érzés, hanem valóban érzem, hogy a legkisebb része a legnagyobbnak és fordítva, ráadásul rendszeresen pillangókkal sétálok, ami tök buli. Már most sok új embert megismertem a Théta kapcsán, amikor megosztottam a bizonyítványomat, thétáztam a posztra, ahogy a tanfolyamon is ajánlottad, azóta olyan emberek segítenek, hogy gyakorolhassak és a segítségükkel tanuljam, akikről nem gondoltam volna. 🙂

 

Szerettem volna, hogy tudd, hogy alig egy hét alatt már ennyi minden változott és úgy érzem, hogy ez csak jobb lesz. Nagyon szépen köszönök mindent! ”

 

(Polgár Kata ThetaHealing® konzulens)

Mindenkinek ajánlom, a Tomek Noémi által tartott tanfolyamot, aki teljesebb életet szeretne élni. Noémi nagyon felkészült és alapos tanár, és olyan szeretetteljes légkört varázsolt maga köré, hogy a tanfolyam végen mindenki, mintha éveket fiatalodott volna. Többet tanított, mint ami a könyvekben le van írva, és nagyon jó érzés volt ott lenni. 20 éve szedek gyógyszert a fejfájásomra, és most a ThetaHealing módszert alkalmazva könnyen el tudom mulasztani a fejfájást gyógyszer nélkül is.

 

Holly Bettna ThetaHealig® konzulens

H.B. ThetaHealig® konzulens

Két gyermekem van, nagyon szeretem Őket, de sokszor és sokat voltam türelmetlen velük. Nemcsak velük, másokkal, és magammal is. Ha nem sikerült minden úgy ahogy akartam, ha nem kaptam meg vagy nem tudtam megteremteni magamnak azt amire szükségem volt, ha várni kellett valamire. Sokszor inkább másba fogtam ha nem kaptam meg valamit rögtön, sok kiváló lehetőségtől szigeteltem így el magam, és az életem is másképpen alakult, mint ahogyan terveztem.

 

Aztán egy ThetaHealing konzultáció során kiderült, hogy nem tudom mi a türelem, nem ismerem a türelem érzését és azt sem tudom, hogyan lehetek türelmes magammal és másokkal. A ThetaHealing technikának köszönhetően egy konzultáció alatt megismertem a türelem érzését és megtanultam hogyan legyek türelmes. Megnyugodtam és kisimultam, már egészen más minőségben élem az életem, békében, türelemmel, elfogadással.

 

Köszönöm Örömvirág, köszönöm Noémi 🙂 Szeretettel: I.M.

I.M.

A Theta Healing nagyon sok változást hozott az életemben. Először az édesanyámmal való kapcsolatomra dolgoztunk és már el tudom őt fogadni. Jobban érzem magam a munkahelyemen is. A párkapcsolatomban is sok változás történt. Nem kapom fel már olyan könnyen a vizet és ami még jobb, a párom is máshogy áll hozzám. Figyelmesebb és segítőkészebb lett. A pajzsmirigyemmel voltak gondok, orvosnál is jártam, de szerencsére az is elmúlt. A legjobban annak örülök, hogy a kisunokám, aki januárban született, állandóan sírt és egész éjjel fent volt. Neki is sikerült segíteni, azóta jókat alszik, így a lányom és a vejem is megnyugodott. Nagyon sok olyan gond van mögöttem, amivel egyedül nem bírtam. Ajánlom mindenkinek a Theta Healinget!

P.N.Székesfehérvár