Események betöltése

Vissza a program listához

  • Ez az event elmúlt.

Ingyenes ThetaHealing® est Tomek Noémivel

Jelentkezés

2019-09-10 18:30 - 20:30

Ismerd meg a világ egyik legerőteljesebb életjobbító, (ön)gyógyító, blokkoldó technikáját! Az Örömvirág alapítója, Tomek Noémi jóvoltából Székesfehérváron is találkozhatsz ezzel a különlegesen hatékony módszerrel!

A PROGRAMON VALÓ RÉSZVÉTEL INGYENES, DE ELŐZETES REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT!!!

REGISZTRÁCIÓ: küldd el neved, e-mail címed és telefonszámod az info@oromvirag.hu címre!

Elakadtál valamely életterületeden? Szeretnél boldogabb, örömtelibb, egészségesebb lenni? Rendeznéd a párkapcsolati, munkahelyi problémáid? Vagy az motivál, hogy másoknak segíts?

Tomek Noémi nemzetközi oklevéllel rendelkező ThetaHealing® tanár és konzulens vagyok, és szeretettel várlak egy kellemes hangulatú estre, ahol megismerkedhetsz a ThetaHealing® technikával. Elmesélem, hogy mire használható ez a módszer, majd közösen belekóstolunk az energiájába egy meditáció során, végül pedig a kérdéseidre is választ kaphatsz.

Ezt a technikát már milliók használják eredményesen a világ több, mint 150 országában. Ha szeretnél gyors, kíméletes és mégis erőteljesen ható változásokat az életedben, akkor csatlakozz hozzám egy este erejéig!

Ahogy az elnevezése is mutatja, a ThetaHealing® az ún. théta agyhullámok állapotában fejti ki hatását. Agyhullámaink rezgésének különböző tartományai vannak, mint például az alfa (relaxált) vagy a béta (éber) állapot. Théta állapotban az agyunk nem tesz különbséget a fizikai valóság és a vágyak, gondolatok valósága között. Ébredés után közvetlenül és elalvás előtt közvetlenül automatikusan théta állapotba kerülünk, így mindaz, amit megfogalmazunk, sokkal nagyobb eséllyel válik valósággá az életünkben. Amikor thétában vagyunk, a tudatalatti küszöbén állunk, azaz módunk van arra, hogy a tudatunk elől elzárt szférából is előhívjunk emlékeket, élményeket, érzéseket.

Ennek a folyamatnak kulcsszere van a ThetaHealing® technika esetében, hiszen a problémáink jelentős részének a valódi okát általában mi magunk sem tudjuk. Gyakran okoz meglepetést a kezelések során az, hogy egy jelenlegi, életminőséget negatívan befolyásoló problémakupac legalján egy félreértés, vagy egy teljesen más jellegű élmény áll.

Elménk tudatos részében vannak azok a programjaink, amiknek a létezésével tisztában vagyunk, és amelyeket – éppen azért, mert világosan látjuk őket – könnyebben képesek vagyunk megváltoztatni. A tudattalanban megbúvó programjaink, korlátozó hitrendszereink viszont már nagyobb feladat elé állítanak minket. Őket ugyanis nem érzékeljük, a hatásukat viszont nap mint nap megszenvedjük. Annak érdekében, hogy egy probléma megszüntethető legyen, annak mélyére kell ásni. Az ún. “ásás” a ThetaHealing® egyik legfontosabb eleme, amely abban segít, hogy megtaláljuk a kiváltó okot, helyzetet, traumát vagy konfliktust.

Az ásás, a törlések vagy elengedések és a letöltések során egyaránt létezésünk több hitrendszeri szintjén dolgozunk; a születésünk óta eltelt tapasztalatok, az érzelmek, a felmenőktől örökölt és a csoporttudatosságokhoz kapcsolódó meggyőződések szintjén, illetve az előző életekből hozott tudatalatti emlékek szintjén (ha ez utóbbiban nem hiszünk, nem befolyásolja a folyamat eredményességét). Azért fontos, hogy minden szinten elvégezzük a “munkát”, mert egy-egy hitrendszerünk sokféle élmény és emlék következménye lehet.

Tapasztalataim szerint a ThetaHealing® az egyik legerőteljesebb ma ismert (ön)gyógyító technika. Előnye, hogy elfogadó, akár azonnali változást generál, kíméletes, és gyakorlatilag bárkinek lehetősége van arra, hogy hozzáférjen. Magyarországon már évek óta ismert és egyre intenzívebben terjed a módszer használata, köszönhetően a pozitív tapasztalatoknak.

A PROGRAMON VALÓ RÉSZVÉTEL INGYENES, DE ELŐZETES REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT!!!

REGISZTRÁCIÓ: küldd el neved, e-mail címed és telefonszámod az info@oromvirag.hu címre!

Szeretettel várlak!

Tomek Noémi – Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer

info@oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu

Részletek

Dátum:
2019-09-10
Időpont:
18:30 - 20:30
Program kategória:
,

Szervező

Tomek Noémi
Telefon:
+36 (30) 88 302 11
Honlap:
www.oromvirag.hu

Helyszín

Örömvirág
Magyarország 8000 Székesfehérvár, Palotai u. 25. (Ady Lakópark belső udvar) + Google Térkép
Telefon:
+36 30 88 302 11
Honlap:
www.oromvirag.hu

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz programunkra:

  • Jelentkezés az alábbi programra:
    Ingyenes ThetaHealing® est Tomek Noémivel

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.