Események betöltése

Vissza a program listához

  • Ez az event elmúlt.

Magdaléna Útja – Alkímiai kurzus, nem csak Nőknek! Székesfehérvár

Jelentkezés

szeptember 26. 10:00 - szeptember 28. 17:00

Magdaléna útja — Mandorla Olajak

Magdalénát a kereszténység istennőjeként ismerik fel manapság. De Magdaléna ennél sokkal több. Az ő útja vagy példája, még ha nehézségeken keresztül is, de az istennő, a bennünk élő Yin mintája, ezért van az, hogy olyan mélyen és annyira szívből tudunk kapcsolódni hozzá.

Magdaléna gazdag és független, művelt és beavatott nő volt, ha a személyét kutatva az igazat akarjuk ismerni. Az Isis papnők tradícióját követve gyógyított, tanított szellemével, testével és lelkével egyaránt, tudva, hogy ez a hármasság megkérdőjelezhetetlenül EGY!

De ő volt az olajak úrnője is, aki ismerte és értette a föld, a növényi tanítók és a test bölcsességének tanításait is. És nem volt egyedül. Szellemiségéhez sok nő kapcsolódott az ő korában is, vállalva ezzel azt a nehézséget, ami abban a korban megjelent.

Miről szól ez a három nap? Miért fontos, nekünk, nőknek, hogy a nőiség mély szakralitásához kapcsolódjunk? Mit fedhetnek fel az olajak, melyek szorosan kapcsolódnak Magdaléna szellemiségéhez és ahhoz az úthoz melyet ő járt?

A három napban megismerjük a születés, a szülés, a szerelem és az elmúlás mély misztériumát, de nemcsak mint külső történésekben megélt tapasztalás, sokkal inkább a saját magunkhoz való kapcsolódásban, ahol mindez állandóan történik. Folyamatosan születünk, minden nap szülünk, szeretünk és minden nap elengedünk. Minden kapu egy beavatás. És a beavatás kapuiban nők állnak, mint ahogy ők álltak ott mindig is. A beavatás soha nem volt könnyű, és nem könnyű ma sem. A történetek, amelyeket misztériumként ismerünk, nem valamikor történtek, hanem most és minden pillanatban történnek. És minden történetnek megvan a tanítása, ahogy minden történet szereplői is mi vagyunk ITT és MOST!

Ahogy tudatosságunk befogadja és megértéssé, sőt személyes tapasztalássá teszi a nőiség igazi momentumait, úgy gyógyulnak a női léleksebek, és úgy gyógyul a világunk is. Így alakul át az életünk azzá, amilyennek szeretnénk, így alakul át a világunk olyanná, ahol élni tudunk.
Magdaléna Útja, feminin tudatosság, Isis,vagy Shopia energiáinak mély, sejtszintű kódjainak kibontása. Az emlékezés alkímiai folyamatában az Istennői részünk nagyobb teret kap. Befogadóvá válni annyit jelent, hogy megnyitjuk a szívünkhöz és a szívünkön keresztül vezető utat a szeretet és a valódi létezés felé.

Kapcsolódjunk együtt!

Időpont: 2019. Szeptember 26-28.

A kurzus mindhárom napon 10 órakor kezdődik és 17 óráig tart.

A reggeli meditációk után a Magdaléna út tanításaival foglalkozunk, és személyes tapasztalást szerzünk a lépésekhez kapcsolódó Mandorla Olajakról is.

Azt első napon a három „nagy olaj,” a szenvedés három alap okának megértésével és feloldásával foglalkozunk majd.

A második és a harmadik napon a női olajak megismerésével és a hozzájuk tartozó tanításokkal történetekkel, valamint az ezekben rejlő személyes sebek gyógyításával haladunk tovább. A kurzus végére érteni és érezni fogod lényed átalakuló könnyedségét, ismerni fogod az olajak segítő hatásait, és segítővé válsz te is általuk. Hogy minél többünkhöz eljuthasson a megbocsátás, a feloldás, az együttérzés, az átalakulás, a korlátlan szépség és lehetőség, valamint a mély és főként önmagunk felé irányított igazi szeretet fény.

Szeretettel várunk az ébredés szép folyamatában!

Hermann Éva, Mandorla Eszencia Alapító, tanító

Részletek és jelentkezés:

A három nap részvételi díja 40 000 forint
Jelentkezés itt: eva@mandorlaeszencia.hu

Jelentkezési határidő: szeptember 10. A kurzuson való részvételhez a kurzus díjának 30%-át az e-mailben küldött számlára tudjátok utalni.

Szeretettel várunk az ébredés szép folyamatában!

Hermann Éva, Mandorla Eszencia Alapító, tanító

Részletek

Kezdés:
szeptember 26. 10:00
Vége:
szeptember 28. 17:00
Program kategória:

Szervező

Mandorla – A lélek alkímiája
E-mail:
eva@mandorlaeszencia.hu

Helyszín

Örömvirág
Magyarország 8000 Székesfehérvár, Palotai u. 25. (Ady Lakópark belső udvar) + Google Térkép
Telefon:
+36 30 88 302 11
Honlap:
www.oromvirag.hu

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz programunkra:

  • Jelentkezés az alábbi programra:
    Magdaléna Útja - Alkímiai kurzus, nem csak Nőknek! Székesfehérvár

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.