Események betöltése

Vissza a program listához

ThetaHealing® Teremtés & Bőség Székesfehérváron

Jelentkezés

május 28. 09:00 - május 29. 17:00

A ThetaHealing® Teremtés & Bőség tanfolyam arra tanít meg, hogyan használd a technikát a legmagasabb és a legjobb úton-módon, hogy elérhesd a sikert az élet bármely területén.

A ThetaHealing® Technika által a teremtés egy nagyon erőteljesen ható folyamat a Feltétel Nélküli Szeretet teréhez kapcsolódva, a Teremtő társteremtői minőségében. Ezen a két napos tanfolyamon elsősorban azokon a korlátozó hitrendszereken dolgozunk, amelyek – a bőség érzésének letöltése után is – akadályt jelenthetnek a bőséggel, az anyagiakkal, a manifesztációval kapcsolatban.

A tanfolyam két fő területre koncentrál. Elsőként megkeressük a témával összefüggő blokkokat, majd ezután következik az elme újraprogramozása.

Vianna Stibal összeállított egy nagyon hatékony, 100 tételes kérdőívet, amelyeket 4 hitrendszeri szinten vizsgálunk meg. Áttekintjük egyebek mellett a korábbi generációkból, családodtól kapott limitáló hitrendszereidet, az előző életek során tett fogadalmaidat, a csoporttudatosságokat, és a pénzzel összefüggő közvetlen programjaidat.

Áttekintjük az ún. “bőséglista” (vagy manifesztációs lista) elkészítésének szabályait, beszélünk az együttműködésről, a felelősség témaköréről, a nagylelkűségről és a hírnévről is.

Ezen a tanfolyamon nagy hangsúlyt fektetünk az ásásokra és az egyéb gyakorlatokra:
– Emlékezz a jövődre!
– Teremtés a 7. sík minőségén keresztül
– Isteni időzítés
– A Szív dala

Milyen segédanyagokat kapsz a tanfolyamon?

A tanfolyam minden résztvevője megkapja a Teremtés & Bőség gyakorló munkafüzetet. Jegyzetlapokat, írómappát, tollat is biztosítok minden résztvevőnek.

Milyen előképzettség szükséges?

A tanfolyamon ThetaHealing® alap (DNS1) és haladó (DNS2) és Áss mélyebbre! (Dig deeper) konzulensi képesítéssel rendelkezők vehetnek részt.

Milyen képesítést szerezhetsz a tanfolyam elvégzésével?

A tanfolyam zárásakor egy nemzetközi Theta Healing® Teremtés & Bőség Konzulens oklevelet állítok ki a nevedre, a nemzetközi központon keresztül. A tanfolyam mindkét napján kötelező a részvétel, az oklevelet csak azok a diákok kaphatják meg, akik minden elméleti és gyakorlati tudást elsajátítottak!

Meddig tart a tanfolyam?

A tanfolyam 2 napnyi időbefektetést igényel részedről. Mindkét napon 9:00-tól 17:00 óráig zajlik az oktatás. Az ebédszünet időtartama 1 óra.

A tanfolyamot a ThetaHealing® alapítója és a nemzetközi központ által meghatározott nemzetközi díjért köteles meghirdetni világszerte minden oktató. A ThetaHealing® Teremtés & Bőség tanfolyam ára Magyarországon egységesen 400 USD + deposit (122 e Ft) . A tanfolyamon részletfizetés igénylésére van lehetőség.

További információk és jelentkezés: info@oromvirag.hu

Szeretettel várlak,

Tomek Noémi – Örömvirág
ThetaHealing® instruktor és konzulens
Points-of-You™ tréner
Source Memory Healer

info@oromvirag.hu
+36 (30) 88 302 11
www.facebook.com/oromviragtheta
www.oromvirag.hu

Részletek

Kezdés:
május 28. 09:00
Vége:
május 29. 17:00
Program kategória:
,

Szervező

Tomek Noémi
Telefon:
+36 (30) 88 302 11
Honlap:
www.oromvirag.hu

Helyszín

Örömvirág
Magyarország 8000 Székesfehérvár, Palotai u. 25. (Ady Lakópark belső udvar) + Google Térkép
Telefon:
+36 30 88 302 11
Honlap:
www.oromvirag.hu

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz programunkra:

  • Jelentkezés az alábbi programra:
    ThetaHealing® Teremtés & Bőség Székesfehérváron

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.