Tomek Noémi


Az Örömvirág azt az életérzést szimbolizálja, ami ThetaHealing® technika megismerését követően vált részemmé. Immáron bő két évtizede ismerkedem olyan hagyományos és alternatív módszerekkel, amelyek által teljesebb és boldogabb életet élhetünk.

Amikor "véletlenül" eljutottam egy ThetaHealing® alaptanfolyamra, megértettem azt az utat, amit eddig bejártam. Tudtam, hogy ez a hivatásom. Tudtam, hogy egykor azért tanultam tanárnak az egyetemen, hogy egyszer valóban azzá válhassak. Tudtam, hogy azért foglalkoztam több mint húsz évet kommunikációval, hogy felkészüljek az igazi feladatomra, hogy ezt a csodálatos technikát minél többekkel megismertessem.

Tudásom az elmúlt években több új területtel bővült, így egyike vagyok a kevesebb, mint egy tucatnyi magyarországi Points of You trénernek, valamint abba a néhány fős csapatba tartozom, akik előző életes utaztatásokat tartanak és forrásemlék kutatást végeznek a Source Memory Healing technika segítségével.

Végtelenül hálás vagyok mindazoknak, akik által azzá váltam, aki ma vagyok, és tiszta szívvel köszönöm a Teremtő sosem szűnő támogatását.

Vagyok, aki vagyok:) Már nem csak keresem, de járom is az utamat.  Az elmúlt években megtanultam elengedni, megengedni, szeretni és szeretve lenni.

Mesterségem hivatalos címere: ThetaHealing instruktor és konzulens, Source Memory Healer, valamint Points of You tréner.

Még csak a győrszemerei óvodába jártam, amikor tudtam, hogy vagy “tanár leszek, vagy semmi más”. Szorgos és megfelelési kényszeres tiniként mentem gimnáziumba, majd érettségiztem színötösre. Mindez Győrben, a “nagymúltú” Révaiban történt, nem sokkal a rendszerváltás után. Aztán csodás egyetemi évek következtek Pécsen, ahol napról-napra közelebb kerültem a vágyott magyar tanári hivatáshoz…ám egy “véletlen” közbeszólt, és 19 évesen a mikrofon mögött találtam magam. Ezzel kezdetét vette egy több évtizedes szerelem. A délszláv háború még tartott, amikor a Dráva Rádió eszéki stúdiójában ismerkedni kezdtem a rádiózással. Innen az első pécsi, helyi rádióba vitt a Sorsom, majd elkezdtem tévézni is, és újságíró lettem.

2001-ben született meg a fiam, Borisz, akivel tartottam egy kis szünetet, majd magánéleti váltás és költözés jött… és visszatértem a szülői házba. Ekkor megint újraterveztem az életem. Győrben kezdtem rádiózni, majd csakhamar újabb váltás, újabb város, újabb lehetőségek jöttek.

A rádiózás kezdett háttérbe szorulni, és főként kommunikációs, PR, valamint rendezvényszervezési területen dolgoztam 7 éven át, Százhalombattán. Hivatalnokból cégvezető lettem, diplomáztam kulturális PR szakirányon, de a Teremtő mást szánt nekem. Megint váltottam.

Székesfehérvárra 2011-ben érkeztem, a Fehérvár Médiacentrumba, ahol évekig operatív igazgatóként dolgoztam, és ezzel párhuzamosan rendezvényszervezési feladatokat is kaptam. Közben az Örömvirágot nevelgettem, szépítgettem, és ma már "csak" ezzel foglalkozom.

Visszatekintve az elmúlt évtizedekre, már világosan látom az utam. Meg kellett tanulnom kommunikálni, előadni, tanítani, szépen beszélni, írni, szervezni, csapatot építeni… És – ha nem is úgy, ahogy egykor elképzeltem-, tanár lettem. És ez maga a csoda számomra…amit minden egyes napon újra átélhetek!

Az útkeresés, az Igazság utáni kutatás mindig az életem része volt, de csak néhány éve tudatosult bennem, hogy mi a valódi feladatom. Hálás vagyok azokért a leckékért, amelyek elvezettek önmagamhoz és megvilágították előttem az utat. Hálás vagyok azért, hogy ilyen csodás életfeladatot kaptam.

Az Örömvirág közösséget 2015 januárjában indítottam útjára a Facebookon. Azóta kilencezren csatlakoztak hozzám, és nyitott csoportunk napról-napra növekszik. Az Örömvirág központot Székesfehérváron működtetem, ahol egyéni konzultációkat, meditációkat, workshopokat, előadásokat és tanfolyamokat tartunk az Örömvirág Team tagjaival. Az Örömvirág befogadó térként is üzemel, ahol örömmel adok helyet a tiszta tudatosság és a tiszta szándék teréből “dolgozó” segítők, gyógyítók és tanítók programjainak.

Ábécé sorrendben: anya vagyok, ember vagyok, fejlődő lélek vagyok, közösség tagja vagyok, Nő vagyok, Points of You tréner vagyok, Source Memory Healer vagyok, tanuló vagyok, tanár vagyok, ThetaHealing instruktor és konzulens vagyok, “Vagyok, aki vagyok”.

Tomek Noémi